Leren van en met elkaar

Kennisdeling is een speerpunt van PROSCI Change Management Community. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied door het produceren en delen van interessante artikelen, boeken en relevante blogs van goeroes binnen het vakgebied. De community biedt de mogelijkheid elkaar te leren kennen en informatie te delen.

OPLEIDING

In samenwerking met Maestro Academy is een pallet van opleidingen samen gesteld, welke aansluit op de behoefte van de deelnemers en in de arbeidsmarkt hoog staat aangeschreven. De kern van de opleidingen wordt gevormd door de opleidingen van The People Side of Change, met name de PROSCI Masterclass met certificering. De deelnemers kunnen allen trainen tegen de partnerprijs. Het volledige portfolio kunt u raadplegen op www.maestroacdemy.nl. Mocht de door u gezochte opleiding er niet tussen staan, neem dan contact op met Maestro en zij zullen u voorzien van een aanbieding op maat.

Bekijk het opleidingsaanbod >

EVENEMENTEN

PROSCI Change Management Community organiseert ter kennisdeling inspirerende evenementen over de ontwikkelingen op het gebied van onder andere verandermangement, biedt toegang tot interessante sessies van partners en plaatst interessante externe evenementen/ webinars op de evenementenkalender.

Bekijk de evenementenkalender >

Artikelen en Blogs