Een netwerkorganisatie voor en door elkaar

Wat doen wij bij PROSCI Change Management Community

Maatwerk door Persoonlijke Benadering

PROSCI Change Management Community richt zich als netwerk op opdrachtbemiddeling en kennisdeling op het gebied van Prosci Change management. Wij kiezen hierbij bewust voor een persoonlijke benadering naar Professionals, Opdrachtgevers en Organisaties waarmee wij samenwerken. Ons werk is namelijk vooral mensenwerk met als doel:

  • De ‘perfect match’ creëren tussen Professional en Opdrachtgever
  • Persoonlijke aandacht voor ontwikkeling, wensen, bedrijfsontwikkeling en -cultuur
  • Kennisdeling faciliteren
  • Maximaal ontzorgen van Professionals en Organisaties

Direct aanmelden

MISSIE

Het verbinden van Professionals, Opdrachtgevers, Kennis- en tool leveranciers met een passie voor Change Management

VISIE

Het netwerk op het gebied van Change Management faciliteren, waar behoeften en belangen van Professionals en Organisaties verbonden worden. Enerzijds door op basis van persoonlijk contact met Professionals en Opdrachtgevers een ‘perfect match’ te creëren, rekening houdend met de persoonlijke ontwikkeling en wensen van Professionals en eisen, organisatiedoelen en cultuur van Opdrachtgevers. Anderzijds door kennisdeling te faciliteren met evenementen, opleidingen en een platform voor trend- en toolinformatie. Alles tegen een relatief kleine bijdrage.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Lloyd Charité en Franklin Loman. Als manager van een community en als kennisbemiddelaar van Change management specialisten deelden wij dezelfde visie en is het idee ontstaan om een netwerkorganisatie op te richten, dat zich volledig concentreert op het vakgebied Change management. Wij hebben verschillende achtergronden en begrijpen de belangen van de verschillende partijen. Onze kennis, kunde en karakters komen samen in PROSCI Change Management Community.

Lloyd Charité

Ik krijg energie van samenwerken en verbinden. Mijn doel is de ‘perfect match’ tussen Professionals en Organisaties te verzorgen, omdat dit resulteert in de optimale ontwikkeling van beide partijen. Na mijn studie Commerciële Economie heb bij een grote intermediaire gewerkt, opleidingsintermediaire en verschillende communitys. Ook heb ik mij gecertificeerd als Prosci Practitioner. De wereld van Change Management en alles wat daarin en omheen afspeelt fascineert mij. Ik heb ervaring in het onderhouden van relaties met Organisaties en Professionals, weet wat men verwacht en creëer met Prosci CMC verbinding tussen Professionals en Organisaties met een inspirerend, leerzaam en betrouwbaar netwerk als resultaat.

Franklin Loman

Ik geloof in de kwaliteiten van zelfstandig ondernemers en echte specialisten. Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende IT-functies ben ik vanaf 1991 actief met het bij elkaar brengen van vraag en aanbod en samenwerking met niche leveranciers en ZP-ers. Hierbij is behoud van vrijheid en eigen identiteit een belangrijk onderdeel evenals transparantie en degene belonen die het werk doet. Doe waar je goed in bent en geef ook anderen de ruimte om te doen waar zij goed in zijn. Persoonlijke vaardigheden gaan een voorname rol spelen in de toekomst en flexibilisering geeft vele mogelijkheden indien men uitgaat van eigen kracht. Ik doe er alles aan om hieraan een bijdrage te leveren. Na mijn opleiding HEAO-BI heb ik diverse post HBO opleidingen gevolgd en een Master opleiding General Management (MBA).