Samenwerkingspartners Prosci Change Management Community

Maestro Academy

De Maestro Academy biedt  alle werkende specialisten opleidingen, trainingen, kennisaanbod, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw prestaties en die van uw vakgenoten / relaties. Dit aanbod is, zowel klassikaal als online.

De Maestro Academy, staat voor kwaliteit. Het is belangrijk dat specialisten  zich kunnen blijven ontwikkelen en specialiseren. Met een goede positie op de (flexibele) arbeidsmarkt tot gevolg. De Academy biedt een continu proces van leren en kennisuitbreiding en begeleidt een specialist bij het realiseren van zijn wensen en het behalen van zijn doelen binnen zijn zakelijke carrière als mens en als professional.

Opleidingspartner voor het totale portfolio.

The People Side Of Change

The People Side of Change is een trainingsbureau dat organisaties helpt om hun verandervermogen te vergroten. Wij geven trainingen in de Prosci change management methodiek. De Prosci methodiek biedt een overzichtelijk en gestructureerd stappenplan met slimme tools waarmee mensen en organisaties succesvol en effectief kunnen veranderen.

Wij zijn een Primary Affiliate van Prosci® en we verzorgen Prosci® change management trainingen voor verschillende doelgroepen, van de strategische beslissers tot en met de medewerkers op de werkvloer, zowel in-company als open-inschrijving. De Prosci® methodiek en tools worden sinds 1998 door meer dan 2600 organisaties in meer dan 65 landen toegepast. Al onze trainers zijn door Prosci® zelf opgeleid, getraind en gecertificeerd.

Kennis en opleidingspartner specifiek voor Prosci methodiek

HeadFirst

HeadFirst Group is marktleider in de Benelux op het gebied van het professioneel organiseren van externe inhuur. De organisatie biedt een diversiteit aan flexoplossingen, waaronder contracting, payrolling, matchmaking, global sourcing, Managed Service Providing en business consultancy. Op dit moment werken dagelijks circa 9.500 professionals bij ruim tweehonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van circa 950 miljoen euro. Onderdeel van HeadFirst Group zijn de bedrijven HeadFirst, Myler, Staffing Management Services, Source, Pitch Payroll en Designated Professionals.

één van de partners voor aanvragen en contractmanagement.

Het Finance Gilde

Het Finance Gilde is een op zichzelf staande organisatie dat voortkomt uit het netwerk denken.De denkwijze komt voort uit de principes van de middeleeuwse gildes: kennis en ervaring delen, opleiden tot vakman middels theorie en praktijk en de kwaliteit van werk verhogen.

Het Finance Gilde is er voor professionals die actief zijn of willen zijn in de financiële sector met extra aandacht voor de bancaire- en verzekeringsbranche. Als adviseur, accountmanager, analist, manager of controller.

Het Finance Gilde is een netwerkpartner met toegang tot met name het financiële aandachtsgebied. In dit netwerk zijn een aantal Prosci gecertificeerde actief.

De Processpecialisten

Wij geloven niet in dikke handboeken, wel in slimme spelregels die resultaat opleveren. Processimulaties en het creëren van procesbeleving zijn kenmerkend voor onze aanpak. Een verandering realiseren betekent mensen en hun gedrag beïnvloeden. Door samen met de betrokkenen te zoeken naar logica in proces en gedrag, komen we tot concrete afspraken waarop je elkaar kunt aanspreken. Dienstverlening is niet alleen iets voor de afdeling Klantenservice: de klant is van iedereen.

De processpecialisten is een netwerkpartner met als speerpunt procesontwerp en alle medewerkers zijn Prosci gecertificeerd.