Opleiding en training voor perspectief

Je ontwikkelt jezelf door ‘learning on the job’, maar ook door regelmatig een training of opleiding te volgen. Omdat je een bepaalde tool wilt beheersen, methodiek wilt leren of jezelf wilt certificeren. DataConnected biedt een breed aanbod van trainingen en opleidingen. Als deelnemer aan het netwerk krijg je extra voordelen, zoals korting op de meeste trainingen.


Onze partner Info Support is al 30 jaar specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen. Daarnaast trainen hun docenten IT-vakmensen in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling met een breed aanbod aan trainingen, waarvan DataConnected er een aantal heeft geselecteerd zoals ‘Microsoft Azure Data solutions’, ‘Mastering BIML for Data Warehousing’ of  ‘Cassandra Fundamentals’.  Trainingen hebben een hoge waardering en naast de publieke trainingen is op verzoek een aantal trainingen ook inhouse te organiseren. Wij helpen je graag bij je keuze.


Microsoft Azure Data Solutions (AZUREDS)
Implementing Microsoft SQL Server 2016 Data Quality Services and Master Data Services (MS20767DM)
Analyzing Data with PowerBI (MS10989)
Mastering BIML for Data Warehousing (MBIML)
Cassandra Fundamentals (CASFUN)
Updating Your Skills to SQL Server 2016 (MS10986)
Querying Data with Transact-SQL (MS20761)


InfoSupport1

Een greep uit het opleidingsaanbod

BI en Datawarehouse Achitectuur Advanced

Neemt BI/DWH Architectuur volgens jou een aparte positie in tussen business-, proces-, informatie- en ICT architectuur? In deze tweedaagse cursus leer je waarom dat wel het geval is.

Meer informatie op Maestro Academy.nl

Master DataScience en Ondernemerschap

Dit nieuwe graduate programma kent invalshoeken uit informatietechnologie, ondernemerschap, overheid en economie. Tilburg University doceert recht, overheids- en economische aspecten en ondernemerschap. De TU/e biedt de IT-kant van Data Science. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Lean Yellow Belt (en meer)

De Yellow Belt training bouwt voort op de Lean Basis training. Deelnemers leren onder andere hoe ze Lean instrumenten kunnen toepassen om verbeterkansen te zien, op te lossen en structureel te borgen.

Meer informatie op Maestro Academy.nl

Ons opleidingsaanbod wordt continu uitgebreid. Indien je een training wilt volgen die nog niet in het aanbod zit, stuur een mail naar info@dataconnected.nl. Wij gaan proberen ook deze training tegen de scherpste voorwaarden te kunnen aanbieden.

Wij zijn als strategisch partner aangesloten bij Maestro Academy, waardoor je ook op andere (niet data gerelateerde) trainingen,  gebruik kunt maken van de scherpste voorwaarden en condities. Voor het complete aanbod verwijzen we je naar de  Maestro Academy.

Ben je opleider? Meld je aan en wij nemen contact met je op.